banner image

Waarom een modulaire kast kopen?

Wat is modulair meubilair en waarom zou u juist moderne, modulaire kasten kopen? Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van een modulair meubelsysteem en geven tips om uw kast helemaal te personaliseren!

Wat is een modulair meubel precies?

Flexibiliteit en functionaliteit zijn steeds prominentere aspecten als het aankomt op meubilair. Er wordt meer gefocust op de wens van de klant, die kan kiezen uit een brede waaier aan mogelijkheden. Dat is ook de essentie van een modulaire kast. Zo’n kast bestaat uit verschillende modules die het vierkant als archetypische vorm hebben. Vanuit deze basis zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt de modules naast elkaar plaatsen, ze stapelen tot een hoge kast, of een eigen patroon bedenken. Het ontwerp is volledig aanpasbaar aan uw wensen en zo kunt u de modulaire kast kopen die perfect aansluit bij u en uw interieur.

Een modulaire kast – perfect voor een flexibel en persoonlijk interieur

Een modulaire kast is ideaal voor iedereen die houdt van origineel design, van een flexibele opzet en een persoonlijke touch. Zo kan de woonkamer, keuken, slaapkamer of andere woonruimte een frisse uitstraling krijgen die altijd nog aangepast kan worden door het modulaire systeem. Het kopen van een modulaire kast komt dus eigenlijk neer op het kopen van verschillende kasten in één! Naast het makkelijke, flexibele systeem, zijn modulaire kasten ook erg stijlvol. Modern en strak, met een kader of met de lijnen van het modulaire design nog zichtbaar: onze collecties zijn klassevol en ideaal voor elk interieur door het speelse en persoonlijke ontwerp.

De beste tip om uw modulaire kast te personaliseren

Een kast ontwerpen is een hele opgave. Met onze eigen software wordt het gelukkig al een heel stuk makkelijker, waarbij u een basismodel kunt kiezen en die naar believen kunt aanpassen. Natuurlijk kunt u ook from scratch uw modulaire kast zelf samenstellen. Onze gouden tip? Schoonheid zit in de details. Als u een dressoir wil kopen, kunt u in de ontwerpfase al nagaan welke details u wil incorporeren. Een dressoir met 2 strakke, witte modules en één zwarte? Een prachtige vitrine in plaats van een dichte module of twee mooie lades? Alles is mogelijk. U kunt alvast inspiratie opdoen bij onze collecties CAS, NYRO en LAYER.

Ontdek ons volledige aanbod modulaire kasten

Saunaco staat voor strak design, ultieme flexibiliteit en functionaliteit in onze meubels. Als u er over denkt om een modulaire kast te kopen die daarenboven duurzaam en kwalitatief hoogstaand vervaardigd wordt, dan bent u bij Saunaco aan het juiste adres. Via onze makkelijke store locator kunt u een verdeler vinden bij u in de buurt. 

s