banner image

De kracht van Belgisch maatwerk voor uw meubelen

Lokaal is terug van weggeweest! #buylocal #madeinbelgium and #ikkoopbelgisch zijn meer dan ooit dé trendwoorden. Waarom dan geen meubelen van hoge kwaliteit, vervaardigd door Belgische handen, helemaal op uw maat? Saunaco staat garant voor 100% Belgisch maatwerk voor uw meubelen. Door middel van ons modulaire systeem, maken we meubelen die perfect bij u passen. Ontdek hier wat de voordelen zijn van zo’n staaltje Belgisch vakmanschap.

Time to commit: een Belgisch meubel voor het leven

Een meubel van hoge kwaliteit aanschaffen, dat is een goed idee. Zo’n kast, tafel, dressoir of tv-meubel op maat blijft jarenlang mooi, kan mee verhuizen naar een nieuwe woonst en kan zelfs overgedragen worden op de volgende generatie. Het mooie hieraan is dat u op lange termijn niet veel hoeft uit te geven aan een fantastisch interieur, en dat u een duurzaam meubel heeft gekocht. Bij Saunaco hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze meubelen, en die garanderen we door 100% Belgisch maatwerk.

Zo maken we meubelen van de hoogste kwaliteit

In ons eigen atelier, in het noorden van België, hebben we het productieproces van onze meubelen volledig in handen. Onze collecties als CAS, NYRO en LAYER worden door onze vakmensen gemaakt, en daar zijn we trots op. Van begin tot eind zorgen we voor een grondige kwaliteitscontrole. We beginnen namelijk met materialen van goede kwaliteit en eerlijke resource, die we daarna zelf bewerken en afwerken tot in het kleinste detail. Ons ervaren team van vakkundige professionals staat daar voor in. Belgische kwaliteit komt bij ons écht tot zijn recht, maar ook het design is helemaal van bij ons.

Belgisch design op maat

Saunaco staat voor kwaliteit, maar ook voor meubelen die helemaal bij u passen. Samen met Studio Segers konden we verschillende meubelcollecties ontwerpen die volledig modulair zijn. Dit betekent dat het design 100% Belgisch is, maar dat u ook zelf nog kunt kiezen welk ontwerp het beste bij u past. De basismodules zijn helemaal customizable en beschikbaar met de afwerking die u het mooist vindt. Belgisch design, maar dan in maatwerk. Beter wordt het niet.

Gebeten door Belgisch maatwerk voor uw nieuwe meubelen?

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande meubelen met een stijlvol en modulair Belgisch design? Ontdek onze collecties waar het vakmanschap vanaf straalt. U kunt bij onze verdelers terecht om uw meubeldromen te realiseren. Andere vragen? U kunt altijd bellen naar +32 (0)11 62 10 24 of mailen naar info@saunaco.com. Onze vakkundige medewerkers helpen u dan graag verder.

s